antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Власників городів, які захищали свої ділянки від «Снєжки Україна» у Яворові, побили «бритоголові»

19/05/09
Власники городів поблизу підприємства «Снєжка Україна» у м. Яворові захищають свої ділянки від рейдерського захоплення підприємством. Щойно між людьми та представниками охоронної фірми, найнятої ТзОВ «Снєжка Україна» стався силовий конфлікт. Про це сьогодні, 18 травня, з місця події ЗІКу повідомив депутат Львівської облради від «Свободи» Михайло Блавацький.

Як розповів депутат, йдеться про земельні ділянки по-сусідству з підприємством «Снєжка Україна» загальною площею до 2 га.

«Люди використовували цю землю 15-20 років. Вони засадили городи картоплею, пшеницею, капустою... Приїхали представники фірми «Снєжка», показують ліві документи, не маючи дозволу на проведення робіт, будують паркан висотою більше 2,5 метрів, топчуть всі насадження», – розповів Блавацький.

З його слів, на місці зібралося приблизно 50 власників городів. Щоб захистити свій майбутній урожай люди прийшли з вилами. Блавацький розповів, що людей побили працівники охоронної фірми.

«Викликано «бритоголових» – представників якоїсь охоронної фірми, 50 осіб. Вони побили власників городів, повикручували їм руки, не впускають на територію і продовжують будувати паркан», – повідомив Блавацький.

З його слів, присутній на місці представник від міської влади Яворова каже, що всі роботи проводять законно, не показуючи при цьому жодних дозволів.

Блавацький переконаний, що до з’ясування всіх обставин, встановлення меж фірма не може проводити жодних робіт.

Довідка ЗІКу.

Нагадаємо, що земельний конфлікт у Яворові між громадою та керівництвом ТзОВ «Снєжка Україна» розпочався ще перед новорічними святами. А 15 січня мешканці Яворова, очолювані  тодішнім мером Віталієм Домашовцем, розібрали бетонний паркан, зведений ТзОВ «Снєжка Україна» на землях, де люди мали городи. Представники ТзОВ «Снєжка Україна» у конфлікт не встрягали. Лише викликали начальника Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, майора міліції Руслана Домніцака.

Як пояснив журналістові Віталій Домашовець, люди усувають порушення чинного законодавства, розпорядження міського голови про заборону керівництву «Снєжка Україна» проводити будь-які будівельні роботи на цій ділянці землі.

У коментарі власкору ЗІКу генеральний директор ТзОВ «Снєжка Україна» Єжи Печик наголосив, що ці 1,7 га цієї землі, з приводу якої чиниться суперечка, знаходиться в оренді підприємства ще з минулого року, коли було прийняте відповідне рішення сесії Яворівської міської ради. Тут фірма, зі слів гендиректора, має намір звести офіс та складське приміщення.

«Щоправда, – каже Єжи Печик, у січні 2008 року сесія Яворівської міської ради скасувала своє переднє рішення. Тоді ми вдалися до суду області, який 23 червня 2008 року нашу позовну заяву задовольнив повністю».


Джерело: Земельный союз Украины
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: