antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


За рік від побоїща на «Таврії» винних не покарали

07/09/10
За рік, що минув від зйомок подій на коньячному заводі «Таврія» у місті Нова Каховка, під час яких постраждав фотокор УНІАНу Віталій Данильченко, не було ані знайдено, ані покарано винуватців побоїща. Про це на прес-конференції в УНІАНі заявив сам Данильченко, а також його представник і правозахисник Олег Мартиненко і голова ГО «Репортери за свободу слова» Олег Сичов.

Кримінальну справу за позовом самого Данильченка у Новій Каховці порушили у вересні 2009 року за статтею 171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».  проте, як писала ТК, на початку серпня фотограф програв суд першої інстанції, але подав апеляцію.

«Під час розгляду справи суддя не відреагував адекватно. Обвинувачення  виступало не надто активно, їх цікавило тільки те, чи був під час нападу при мені бейдж чи ні. Хоча я від початку заявляв, що бейджа не було, я мав лише посвідчення, і чоловік, який почав мене бити, мав би спочатку підійти і запитати, хто я», - розповідає про подробиці останнього судового засідання фотограф.

Щодо апеляції, то, за його словами, рішення у справі має  бути ухвалено після 9 вересня.

Нагадаємо, Данильченко отримав тілесні ушкодження у вересні 2009 року під час зйомок на коньячному заводі «Таврія» у Новій Каховці. Після цього він потрапив до лікарні з діагнозом струс мозку. Наслідком нападу стали рани на голові та численні гематоми в районі ділянки хребта. Фотокамера марки Nikon - у неробочому стані. За словами фотографа, після інциденту він нерідко скаржиться на головний біль. Через ускладнення фотограф протягом року двічі перебував у лікарні.


Джерело:
Телекритика

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: