" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


За що міліція забрала людей на Лесі Українки

16/03/10
- "Вам всім хребти треба переламати, в Бабиному Яру розстріляти", - так говорив мені "беркутівець", сидячи на моїх ногах, а інший тримав мене за зап"ястки. Біль був страшенний, а вони через слово матюкалися і обзивали нас, били мене по обличчю, - Анна, мешканка будинку на Панаса Мирного, швидко говорить у слухавку про вчорашні події.

У неділю об 11:00 жителі кількох будинків на бульварі Лесі Українки та Панаса Мирного почали виносити з двору повалений паркан. Цей паркан встановила будівельна компанія "Познякижитлобуд", яка хоче звести багатоповерхівку. Мешканці проти: будівництво закриє проїзд в двір їхнього будинку, а у декого в квартирах з"явилися тріщини в стінах.

Недільне прибирання закінчилося через вісім годин - у Печерському відділку міліції.

- Мій батько (Олександр Гудима) мав при собі дозвіл від міського голови на проведення суботника та висновок київського управління благоустрою про те, що паркан встановлений без дозволу. Ще батько викликав міліцію - він завжди так робить, щоб усе проходило законно. Міліціонери приїхали через 50 хвилин, і вже через 15 хвилин раптом оточили мого батька і почали штовхати його у бік міліцейської машини. Після того машина поїхала, але уже через 50 метрів спинилася - їй випадково перегородила дорогу якась жінка на авто. Мій батько вийшов з машини, і міліціонери лишили нас у спокої, - розказала Анна Гудима.

Після повернення головуючого жителі одразу провели збори і вирішили іти в адміністрацію президента. На шляху туди, біля магазину "Інтертоп" їх спинили три десятки "беркутівців" на трьох машинах. Вони забрали чотирьох жінок (одна з яких була з поламаною рукою) та двох чоловіків, включаючи Гудиму. І повезли їх до райвідділку.

- Це було жахливо, - знову згадує Анна. - Тій жінці, що з поламаною рукою, один з "беркутівців" наступив на ногу і пообіцяв зламати ще й ногу. Мене штурхали по ребрах, били по обличчю. Казали, що поб"ють так, що потім мені не вдасться довести, що це вони мене побили. Бо вони скажуть, що це я руки зламала, коли паркан прибирала.

Анну відпустили о 18:50, її маму - о 19:40. Батька не відпустили зовсім, натомість відібрали особисті речі та мобільний телефон і закрили в СІЗО на Косогірному провулку, 7.

Усім затриманим наказали прийти сьогодні до суду на вулицю Гайцана, 4 - на 14:30. Там розкажуть, чим вдасться "відкупитися" від "злісної непокори міліції" - штрафом або виправними роботами.

Як це пояснює міліція?

- Ці люди - злочинці! Вони вже давно заважають нашій міліції працювати. Тепер вже точно буде справа, - сказала "Свідомо" Юлія Мусташ, прес-офіцер Печерського відділу міліції.

За її словами, жителі напали на міліцейську машину і побили її, після цього їх і затримали. Олександра Гудиму, як зачинщика, відправили в СІЗО. Якщо всі інші зможуть обмежитися сплатою штрафу, то на нього відкривають кримінальну справу.

Що зараз на будівництві?

Сніг. Спеціальна машина методично і гулко вбиває сваї у пісок впереміш із залишками асфальту.

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: