antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Загибель студента у райуправлінні міліції в Києві вимагає розслідування – столична прокуратура

08/06/10
Столична прокуратура заявляє, що смерть у приміщенні районного управління Головного управління МВС України у місті Києві студента Ігоря Індило цілком виправдано викликала негативний резонанс у суспільстві і вимагає ретельного розслідування.

Як сказано в офіційному повідомленні міської прокуратури "з цією метою в рамках порушеної за даним фактом кримінальної справи слідчими органів прокуратури столиці активно проводяться допити свідків, відтворення обстановки і обставин пригоди, вилучення і опрацювання документів і відеоматеріалів, огляд приміщень та інші заходи".

"Фахівцями Київського міського бюро судмедекспертизи завершується проведення призначеної у справі судово-медичної експертизи", - сказано в повідомленні.

При цьому прокуратура заявляє, що забезпечить всебічне, повне і об’єктивне дослідження усіх обставин справи і прийняття після завершення досудового слідства законного рішення, крім того, обов’язково проінформує громадськість про перебіг і результати розслідування.

Водночас, прокуратура у своєму повідомленні звертається до журналістів, представників громадських організацій, посадових осіб і громадян з проханням утриматися від "некомпетентних коментарів з приводу цієї ситуації, суб’єктивних оцінок події або власних міркувань щодо осіб, винних у смерті потерпілого".

"Збір і оцінка доказів у цій справі, висунення  звинувачення винним особам є винятковою компетенцією органів прокуратури. Спроби підмінити орган досудового слідства, зробити сенсацію на оприлюдненні окремих, часто не перевірених і здобутих сумнівним чином фактів, спотворює громадську думку про дійсний перебіг трагічної події, негативно впливає на учасників кримінального процесу", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що, згідно з повідомленням прес-служби прокуратури, кожен небайдужий до встановлення істини у справі загибелі Індило може звернутися в слідчий відділ прокуратури міста Києва і надати свідчення про відомі йому обставини.

Нагадаємо, що в Шевченківському райуправлінні міліції у Києві помер 20-річний студент.

28 травня у зв’язку із загибеллю студента прокуратура порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень співробітниками цього райвідділу.

Справа порушена за ст. 365 Кримінального кодексу, санкція по якій передбачає позбавлення волі до 10 років.

Начальник Київської міліції Олексій Крикун усунув від виконання обов’язків начальника Шевченківського райуправління міліції, його заступника, помічника начальника чергової частини - оперативного чергового і дільничного на  час проведення внутрішнього службового розслідування і розслідування прокуратурою даної кримінальної справи.

Також Крикун надав народним депутатам у Верховній Раді доповідь, в якій виклав хронологію подій у Шевченківському відділенні міліції, де загинув студент Ігор Індило. Згідно версії правоохоронних органів, в діях співробітників міліції порушень не було.

Як повідомлялося, уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова назвала вбивством смерть 19-річного студента у Шевченківському райвідділі міліції Києва.


Джерело: Корреспондент

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: