antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Звернення ПП «Атлант08» до адвоката. Ахундової А.А. №2

17/05/10
Керівництво ПП «Атлант08» ознайомилось з інформацією гр.Ахундової А., яку вона надала на статтю керівництва ПП «Атлант08» про спростування наданої нею неправдивої інформації щодо ПП «Атлант08».

ПП «Атлант08» звернувся до Вас гр. Ахундова А. з проханням спростувати надану Вами неправдиву інформацію стосовно того, що працівниками ПП «Атлант08» було зроблено рейдерський захват ТОВ «Бакинський бульвар». Але за цей період часу замість вибачення ми знову і знову продовжуємо отримувати від Вас наклеп.

Ознайомившись з новою статтею ПП «Атлант08» не вбачає спростування інформації, а відносно того що договір про надання охоронних послуг ПП «Атлант08» був розірваний хочемо Вам пояснити, що Управління УДСО може виявити порушення ліцензійних умов у багатьох охоронних структурах. Для керівництва ПП «Атлант08» дуже важлива репутація підприємства і ПП «Атлант08» завжди був законослухняним.

Також хочемо Вам зазначити що за період перебування працівників ПП «Атлант08» на території ТОВ «Бакинський бульвар» жоден із них, так як і керівництво не образив ні Вас, ні жодного Вашого працівника, що не можливо сказати про Вас.

За цей короткий період Ви образили усіх працюючих у ПП «Атлант08» назвав-рейдерами. Ми були дуже терплячі, адже сподівались що Ви спростуєте неправдиву інформацію, але замість цього ми отримуємо нові, нові образи.

Хочемо довести усіх кого цікавить ця історія про те, що не розповідає гр.Ахундова А., а саме: Ахундовою А.Б. дійсно була написана заява до Управління державної служби охорони про порушення умов законодавства у сфері ліцензування ПП «Атлант08» у якій вона зазначила:

–« наслідком надання таких послуг з охорони з боку ПП «Атлант08» стало те, що ТОВ « Бакинський бульвар» завдано значної майнової шкоди, а саме: зруйновано бетонні доріжки, зіпсовано огорожі, вирублено зелені насадження, дерева, завдано шкоди здоров»ю представникам ТОВ «Бакинський бульвар», але вона не зазначає кому саме спричинені ушкодження та не надає підтверджуючих документів. Також вона у скарзі зазначає « на території, де здійснює незаконну охоронну діяльність ПП «Атлант08» знаходяться тварини, що належать ТОВ «Бакинський бульвар», доступу до яких немає і стверджує що тварини майже тиждень перебувають без їжі та води.

На підставі даної заяви Ахундової А.Б. працівниками Управління ДСО була проведена позапланова перевірка діяльності ПП»Атлант08», вони здійснили виїзд на територію ТОВ «Бакинський бульвар» та особисто оглянули як саму територію, так і тварин. В саме в той час коли комісія зайшла на територію то побачила, що працівники ТОВ «Бакинський бульвар» вільно пересуваються по всій території ресторану, хоча і територія була поділена, ніхто із працівників ПП «Атлант08» перешкод у пересуванню не здійснює, та особисто побачили як робітники ресторану годували тварин та переконались що за тваринами є постійний догляд і вони у доброму стані. Це ще раз підтверджує те, що адвокат Ахундова А.Б. дає недостовірну інформацію, тим самим псує репутацію ПП «Атлант08».

Крім того за вказівкою адвоката Ахундової А.Б. працівниками ТОВ «Бакинський бульвар» було спричинено матеріальну шкоду ФОП Рустамову Д.О., а саме спилян паркан який був встановлений як розподіляючий територію, яку розподілив судовий виконавець та підставі рішення суду, на що був викликаний наряд міліції і особи які спричинили шкоду були затримані та доставлені до райвідділу.

Тепер щодо подання позову до ПП «Атлант08» про визнання недійсним договору хочемо зазначити наступне :

ПП «Атлант08» отримало позовну заяву написаною гр. Баца К.В., але даний позов не був підписаний представником позивача. Крім того як зазначає у п.12 додатках позовної заяви представник ПП «Атлант08» крім позовної заяви ніяких додатків до неї не отримувало та не ознайомлено. Тому нам не відомо хто така Баца К.В , на яких підставах вона направляє позов до суду на ПП «Атлант08» про визнання договору недійсним до не належного за підсудністю суду, чим підтверджує незнання елементарних юридичних вимог.

Також хочемо звернути Вашу увагу на те, що Господарський суд Київської області не прийняв позовну заяву до свого провадження, оскільки дана справа не підсудна цьому Господарському суду.

В зв»язку з чим керівництво ПП «Атлант08» вважає що Ваша зухвала поведінка гр. Ахундова А. є несумісною з високим званням адвоката та порушує ст. ст. 11, 12 ,13,63 Правил адвокатської етики , а тому змушено вже було написати скаргу до голови Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури про притягнення Вас до дисциплінарної відповідальності , а саме зупинити дію свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю на строк до одного року.

Ми вважаємо, що людина яка сама порушує законодавство, робить наклеп на інших людей, використовує своє посадове становище немає права займатися адвокатською діяльністю та носити високе звання адвоката.


З повагою, керівництво ПП «Атлант08»

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: